Kennisgeving Ontwerpbeschikking raamsaneringsplan/cluster V 1004 A2 Passage Maastricht

Krachtens artikel 20 van de Tracéwet bevordert de Minister van Infrastructuur en Milieu een gecoördineerde voorbereiding van de besluiten op de aanvragen om de vergunningen en van de overige ambtshalve te nemen besluiten die nodig zijn ter uitvoering van het Tracébesluit A2 Passage Maastricht.

In het kader van deze coördinatie geeft de Minister van Infrastructuur en Milieu kennis van het feit dat de volgende ontwerpbeschikking is genomen.

Welke ontwerpbeschikking is genomen en ligt ter inzage?

Voor de uitvoering van het Tracébesluit A2 Passage Maastricht is de volgende ontwerpbeschikking genomen overeenkomstig de procedure van artikel 20, lid 4, Tracéwet juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht:

Cluster V 1004:

  • 1. ontwerpbeschikking (o.b.v. de Wet bodembescherming) bodemsanering raamsaneringsplan locatie plangebied A2 te Maastricht (met globiscode MA093501006).

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende documenten liggen met ingang van 16 mei 2011 voor de duur van zes weken ter inzage op de navolgende locaties en met de volgende openingstijden:

  • het kantoor van de gemeente Maastricht bij het GemeenteLoket, MosaeForum 10 te Maastricht, zonder afspraak op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:30 uur tot 12.30 uur en op donderdag van 13.30 uur tot 19.00 uur. Gemeente Maastricht helpt u graag op afspraak. U bent dan snel aan de beurt. Maak digitaal een afspraak of bel 14 043 voor een afspraak op maandag, dinsdag of woensdag tussen 13.30 uur en 16.30 uur.

  • het Informatiecentrum A2 Maastricht, President Rooseveltlaan 101 te Maastricht elke dinsdag en woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur, tel. 043-351 63 51. Het Informatiecentrum is elke eerste dinsdag van de maand geopend tot 19.00 uur.

Zienswijze?

Gedurende de termijn dat de stukken kunnen worden ingezien, kan eenieder tegen de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen inbrengen.

Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het College van Burgemeester en Wethouders onder vermelding van: ‘zienswijze tegen’ en het op de betreffende ontwerpbeschikking vermelde kenmerk.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met de heer H. Janssen van de sector VTH, tel. 043-350 44 33.

Zienswijzen kunnen tevens via het e-mailadres post@maastricht.nl worden ingediend.

Degene die een schriftelijke zienswijze inbrengt, kan verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken. Het verzoek daartoe dient tegelijkertijd met de zienswijze te worden ingediend.

Meer informatie?

Nadere informatie over de ontwerpbeschikking kunt u verkrijgen bij de sector Vergunnen, Toezicht en Handhaven, team Beleid en Advies van de gemeente Maastricht, tel. 043-350 44 33.

De Minister van Infrastructuur en Milieu,

namens deze:

de hoofdingenieur-Directeur,

J.L.P.M.G. Beguin.

Naar boven