Hogere waarde Wet geluidhinder t.b.v. bestemmingsplan Druten-Oost

Burgemeester en wethouders van de gemeente Druten maken bekend, dat bij besluit van 29 april 2011 hogere grenswaarden zijn verleend als bedoeld in artikel 59, lid 1 van de Wet geluidhinder. De hogere grenswaarden zijn verleend ten behoeve van het bestemmingsplan Druten-Oost. Ten opzichte van het ontwerp-besluit zijn in het besluit geen wijzigingen aangebracht.

Inzage

Het besluit ligt, met de aanvraag en de overige van belang zijnde stukken, met ingang van donderdag 12 mei 2011, gedurende een periode van zes weken ter inzage. De stukken liggen ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Heuvel 1 te Druten. Het gemeentehuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Op maandag is het gemeentehuis tevens geopend van 16.00 uur tot 19.00 uur.

Beroep

Tijdens bovengenoemde termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerp-besluit. Het beroep dient te zijn gemotiveerd en in tweevoud te worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag volgend op de beroepstermijn.

Indien tegen het besluit bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep is ingesteld kan tevens een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening aan de Voorzitter van voornoemde Afdeling worden gedaan.

Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Informatie

Gemeente Druten, de heer E. Jansen, telefoonnummer 0487-580144.

Naar boven