Vaststelling wijzigingsplan Centrum voor Jeugd en Gezin Heuvelland

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem maken bekend dat zij het bestemmingsplan Kern Gulpen hebben gewijzigd met toepassing van artikel 3.6 lid 1a juncto artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening in verband met de bouw en realisatie van het Centrum voor Jeugd en Gezin Heuvelland aan de Willem Vliegenstraat / Witteweg te Gulpen en de (her)inrichting van de omliggende gronden (parkeerterrein, infrastructuur en openbaar groen) en andere infrastructuur)op de percelen kadastraal bekend gemeente Gulpen sectie A nummers 3299, 3631, 4470 en 4648.

Het besluit tot vaststelling en het vastgestelde wijzigingsplan liggen van 19 mei 2011 tot en met 29 juni 2011 ter inzage in het gemeentehuis van Gulpen-Wittem, Willem Vliegenstraat 12, 6271 DA Gulpen (openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00–12.00 uur en woensdagmiddag tevens van 14.00–16.00 uur). Op andere dan genoemde tijden kan inzage plaatsvinden op afspraak met de afdeling Beleid en Projecten.

Het besluit tot vaststelling, het wijzigingsplan en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar en beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl en via onze website www.gulpen-wittem.nl (Over Gulpen-Wittem/Bouwen, wonen en plannen/Bestemmingsplannen).

Tijdens de periode dat het wijzigingsplan ter inzage ligt kan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze kenbaar heeft gemaakt tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Tevens kan door degene die beroep heeft ingesteld, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Burgemeester en Wethouders van Gulpen-Wittem,

de secretaris,

K.H. Jeurissen.

De burgemeester,

A.R.B. van den Tillaar.

Naar boven