Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Sportpark Den Donk e.o.’ ter inzage

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het college van de gemeente Oisterwijk maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening Sportpark Den Donk e.o.’ is opgesteld. Vanaf vrijdag 13 mei 2011 liggen de stukken gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Het plan kan gedurende deze termijn elke werkdag van 08.30 uur tot 13.00 uur en op donderdag tot 17.00 uur worden ingezien in het gemeentekantoor, De Lind 44, bij de balie van de afdeling Bouw- en Milieuzaken (BMZ). Buiten deze tijden is inzage mogelijk na telefonische afspraak met de afdeling BMZ. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd op onze website www.oisterwijk.nl

Omschrijving ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Partiële herziening Sportpark Den Donk e.o.’ is gelegen over twee sportvelden op Sportpark Den Donk in Oisterwijk. Het bestemmingsplan maakt de plaatsing van lichtmasten rond een veld van MHC HOCO en rond een veld van SV NEVELO mogelijk.

Indienen zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van 6 weken kan eenieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de raad van de gemeente Oisterwijk, Postbus 10101, 5060 GA Oisterwijk.

Oisterwijk, 12 mei 2011

Het college van Oisterwijk.
Naar boven