Ontwerpbestemmingsplan ‘Marrum uitbreiding Bedrijventerrein’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ferwerderadiel maken op grond van artikel 3.8 Wro en afdeling 3.4. van de Awb bekend dat het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken met ingang van 12 mei 2011 zes weken ter inzage ligt. Op grond van artikel 3.8. Wro kan tijdens deze termijn eenieder zienswijzen naar voren brengen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Marrum uitbreiding Bedrijventerrein’ maakt binnen een nieuw bouwblok de realisatie van een biovergistingsinstallatie en het doen van experimenten met duurzame energiemethodes mogelijk.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan de Hegebeintumerwei 2 te Ferwert. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan raadplegen op het webadres: http://www.ruimtelijkeplannen.nl

Indienen zienswijzen

Tot en met 22 juni 2011 kunt u bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, uw zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan ‘Marrum uitbreiding Bedrijventerrein’ kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Ferwerderadiel. Een schriftelijke zienswijze moet geadresseerd worden aan: de gemeente Ferwerderadiel, Hegebeintumerdyk 2, 9172 ZS Ferwert. Of stuur uw zienswijze op naar: info@ferwerderadiel.nl, onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Marrum uitbreiding Bedrijventerrein’.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze, dient u telefonisch een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ordening, telefoonnummer 0518-418823. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. De ingekomen zienswijzen worden betrokken bij de besluitvorming tot vaststelling van het bestemmingsplan.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling ruimtelijke Ordening:

telefoonnummer 0518-418823

11 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Ferwerderdiel.

Naar boven