Vaststelling partiële herziening bestemmingsplan Terweijde Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 14 april 2011 de partiële herziening bestemmingsplan ‘Terweijde’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan, zoals dat ter inzage heeft gelegen, heeft de gemeenteraad een wijziging aangebracht. In de toelichting is toegevoegd paragraaf 3.4. Watertoets.

Terinzagelegging

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 mei 2011 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage bij de Stadswinkel, Ridderstraat 250 of op de website van de gemeente: www.culemborg.nl, onder ‘wonen en leven’ en ’bestemmingsplannen’

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Beroep kan worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig zijn of haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • iedere belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn/haar zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • iedere belanghebbende, voor zover het beroep wordt ingesteld tegen de wijzingen die de gemeenteraad van Culemborg bij de vaststelling van het plan heeft aangebracht in het plan.

Inwerkingtreding

Het bestemmingsplan treedt naar verwachting in werking op 24 juni 2011, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Raad van State. Het besluit treedt dan niet in werking totdat op het verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Culemborg.

Naar boven