Vooraankondiging van het voornemen tot de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan voormalig Defensieterrein Het Botgat

Burgemeester en wethouders van Zijpe maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat een nieuw bestemmingsplan wordt voorbereid: ‘Voormalig defensieterrein Het Botgat’.

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk het voormalige schietterrein her in te richten voor natuur. Het plangebied ligt ten noordwesten van Groote Keeten.

Bij het voornemen om voornoemd bestemmingsplan in procedure te brengen zullen nog geen stukken ter inzage worden gelegd. Besloten is om af te zien van het verlenen van inspraak. Op dit moment is er nog geen gelegenheid tot het indienen van een zienswijze. Er wordt geen onafhankelijke instantie gevraagd om advies uit te brengen.

Wanneer het ontwerpbestemmingsplan ter inzage zal worden gelegd, wordt daarvan mededeling gedaan in het Schager Weekblad, de Staatscourant en op de gemeentelijke website. Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte en Wonen van de gemeente Zijpe, tel. 0224-574 100.

Naar boven