Hernieuwd besluit Gedeputeerde Staten bestemmingsplan Ter Weijde

Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben op 20 januari 2011 een hernieuwd besluit genomen over het op 8 februari 2007 door de raad vastgestelde bestemmingsplan Ter Weijde.

Hierbij is door Gedeputeerde Staten goedkeuring onthouden aan artikel 5, sub 4, onderdeel a van de planvoorschriften. Het betreffende artikel betreft een vrijstellingsbevoegdheid voor de nieuwvestiging van horeca in een als ‘gemengd gebied’ bestemd gebied.

Het besluit van Gedeputeerde Staten heeft uitsluitend betrekking op het door de uitspraak de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State vernietigde goedkeuringsbesluit van Gedeputeerde Staten van 12 december 2008.

Het besluit ligt met ingang van 13 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage ter inzage op het Stadskantoor, afdeling Stadsontwikkeling aan de Ridderstraat 250.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen degenen die tijdig schriftelijke bedenkingen bij Gedeputeerde Staten hebben ingebracht, alsmede door belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest deze bedenkingen tijdig bij Gedeputeerde Staten in te brengen beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Raad van State.

Burgemeester en Wethouders van Culemborg.

Naar boven