Ontwerpbestemmingsplan ‘Inslagstraat tussen 16 en 18’

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Inslagstraat tussen 16 en 18’ met ingang 11 mei 2011 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationstraat 25.

Het ontwerpbestemmingsplan is met ingang van 11 mei 2011 ook via internet in te zien op www.winterswijk.nl → Wonen en leven → Ruimtelijke ordening → Deelplannen kom. Daarnaast is het plan ook te raadplegen op het webadres op www.ruimtelijkeplannen.nl

Het projectgebied ligt in de bebouwde kom van Winterswijk, aan de zuidoostzijde van het centrum. Ten noorden van de locatie bevindt zich een parkeerplaats die grenst aan de Dingstraat. Aan de oostkant bevindt zich 't Weurden en aan de westzijde de Weverstraat.

Directe aanleiding voor dit ontwerpbestemmingsplan is het voornemen om op beoogd perceel drie woningen mogelijk te maken.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Burgemeester en wethouders.

Winterswijk, 10 mei 2011

Naar boven