Vaststelling wijzigingsplan ‘Zuiderlingedijk 189’ in Spijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaal maken bekend dat zij op 26 april 2011 het wijzigingsplan ‘Zuiderlingedijk 189’ in Spijk hebben vastgesteld.

Toelichting

Voor het kadastrale perceel Spijk, sectie E 763 is een verzoek ingediend voor de bouw van een onderkomen voor kerkelijke activiteiten. In het geldende bestemmingsplan ‘Kern Spijk’ is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om een bouwvlak met hoogteaanduiding toe te voegen. De ontwikkeling kan gerealiseerd worden binnen de opgenomen wijzigingsbevoegdheid.

Ter inzage

Vanaf 12 mei 2011 ligt het wijzigingsplan ‘Zuiderlingedijk 189’ in Spijk gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Het plan is in te zien bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 3 te Asperen, dagelijks geopend van 9.00 uur tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.30 uur tot 20.00 uur. Buiten deze tijden om kan telefonisch een afspraak worden gemaakt via tel. 0345-634000.

Daarnaast kunt u via de gemeentelijke website www.lingewaal.nl (actueel/bestemmingsplannen/plannen in procedure) kennisnemen van het wijzigingsplan.

Inspraak

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening.

Aanvullend kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop voornoemde beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak wordt ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Asperen, 11 mei 2011

Naar boven