Ontwerpbestemmingsplan ‘Woonservice-zone Sint Joseph, Nederweert’ ter inzage

Voor de herinrichting van het verzorgingshuis Sint Joseph en de omgeving tot een woonservice-zone is het ontwerpbestemmingsplan ‘Woonservice-zone Sint Joseph, Nederweert’ ter inzage gelegd. Het plan gebied omvat 48 aanleunwoningen en 48 eenheden voor psychogeriatrische patiënten op het adres Schoolstraat 18 te Nederweert.

Bij het ontwerpbestemmingsplan Woonservice-zone Sint Joseph, Nederweert’ ligt op grond van de Wet geluidhinder ook het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder ter inzage.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie, van 13 mei 2011 t/m 23 juni 2011, bij de centrale klantenbalie (iedere ochtend van 9.00 tot 12.30 en op donderdag van 16.30 tot 19.00) of op afspraak.

Gedurende de inzageperiode kan door iedereen ten aanzien:

  • van het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad, postbus 2728, 6030 AA te Nederweert.

  • van het ontwerpbesluit hogere grenswaarden schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders van Nederweert, postbus 2728, 6030 AA te Nederweert.

Naar boven