Vastgesteld bestemmingsplan en vergunningen Zorgcentrum Ewoud

Burgemeester en wethouders van IJsselstein delen mee dat vanaf 9 mei 2011 gedurende 6 weken ter inzage liggen de besluiten van:

  • de gemeenteraad:

    • van 14 april 2011 tot het gewijzigd vaststellen van het bestemmingsplan Zorgcentrum Ewoud. De wijzigingen hebben betrekking op de regels in het bestemmingsplan.

  • het college van burgemeester en wethouders:

    • van 8 maart 2011 tot het vaststellen van hogere geluidgrenswaarden vanwege wegverkeerslawaai;

    • van 8 maart 2011 tot het verlenen van een sloopvergunning;

    • van 4 mei 2011 tot het verlenen van bouwvergunning voor de bouw 24 appartementen met voorzieningen voor het woon- en zorgcomplex waarin de vestiging van een paramedisch centrum, huisartsen en een apotheek;

    • van 4 mei 2011 tot het verlenen van een bouwvergunning voor een dierenverblijf.

De voorbereiding van deze besluiten heeft gecoördineerd plaatsgevonden op grond van de Coördinatieverordening gemeente IJsselstein 2010 juncto afdeling 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening. Daarmee worden op grond van afdeling 8.1 Wet ruimtelijke ordening bovengenoemde besluiten als één besluit worden aangemerkt. Dit heeft ondermeer tot gevolg, dat gedurende de termijn van inzage legging schriftelijk beroep ingesteld kan worden bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen de ambtshalve wijzigingen die zijn aangebracht bij de vaststelling van het bestemmingsplan;

  • diegenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingebracht.

Voor het instellen van beroep zijn griffierechten verschuldigd. Het is niet mogelijk om per e-mail beroep in te stellen. Het instellen van beroep schorst het besluit niet.

Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook hiervoor zijn griffierechten verschuldigd.

Het bestemmingsplan kunt u inzien via RO-online (www.ruimtelijkeplannen.nl) en op de gemeentelijke website www.ijsselstein.nl. Ook kunt u het bestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden bij het Klanten Contact Centrum van het stadhuis te IJsselstein.

Naar boven