Intrekken projectbesluit herinrichten Vosse- en Weerlanerpolder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat zij het projectbesluit op grond van artikel 3.10 van de Wro tot het herinrichten van de Vosse- en Weerlanerpolder tot natuur- en recreatiegebied en de toekomstige verplaatsing van de manege heeft ingetrokken.

Dit besluit ligt vanaf donderdag 12 mei tot en met woensdag 22 juni 2011 (zes weken) voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, gevestigd aan de Hoofdstraat 115 te Hillegom, elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur. Het besluit is ook in te zien op de gemeentelijke website www.hillegom.nl (onder ‘Hillegom in ontwikkeling’).

Mogelijkheid van bezwaar/voorlopige voorziening

Bent u het niet eens met deze beslissing? Dan kunt u binnen zes weken na datum van verzending van deze beschikking een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180 AA Hillegom.

In uw bezwaarschrift moet u in ieder geval vermelden:

  • uw naam en adres

  • de datum waarop u het bezwaarschrift schrijft

  • een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (of stuurt u een kopie van het besluit mee)

  • de redenen waarom u bezwaar maakt

  • uw handtekening.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het besluit niet. Als u een schorsing van het besluit of een andere voorziening wenst, kunt u tegelijkertijd met of na indiening van een bezwaarschrift een verzoek om voorlopige voorziening vragen aan de Voorzieningenrechter, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Het verzoekschrift voor de voorlopige voorziening kunt u ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op deze website voor de precieze voorwaarden.

Naar boven