Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden/verplaatsen van sportvelden, de aanleg van een kunstgrasveld: het plaatsen van hekwerken, ballenvangers, een scorebord, doelen, dugouts en verlichting (lichtmasten) op het sportcomplex tussen de Vreelandsweg en de Randweg te Nederhorst den Berg.

Het plan is in strijd met het ter plaatse geldende bestemmingsplan Overmeer-Blijkpolder omdat een deel van de gronden bestemd is voor volkstuinen en groendoeleinden openbaar groen. Het plan is voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing.

Het ontwerp-besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 12 mei 2011 gedurende een termijn van 6 weken ter inzage in het gemeentehuis (afdeling REO van 08.30–12.30 uur) aan de Rading 1 te Loosdrecht.

De ontwerp-beschikking en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen tevens worden ingezien op de gemeentelijke website: www.wijdemeren.nl (kopje actueel/ter inzage).

Zienswijze

Binnen bovengenoemde termijn kan een schriftelijk gemotiveerde zienswijze worden ingediend bij burgemeester en wethouders (postbus 190, 1230 AD Loosdrecht). Tevens kan mondeling een zienswijze worden ingebracht. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met het secreatariaat afdeling REO (035-65 59 557)

Naar boven