Ontwerpwijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied 1994’

Vaststelling wijzigingsplan ex artikel 3.6 Wro (met bouwvergunning)

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerpwijzigingsplan ‘Bestemmingsplan Buitengebied 1994, wijzigingsplan ex artikel 3.6 eerste lid onder a Wro, Gemeente Valkenburg aan de Geul, uitbreiden agrarische bouwkavel Lindenstraat 60, Berg en Terblijt’ ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het plangebied is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1994’ van de gemeente Valkenburg aan de Geul en is daarin bestemd als ‘Agrarisch gebied met hoge landschappelijke waarden’. Het wijzigingsplan verandert het bestaande agrarische bouwblok ten behoeve van de bouw van een melkveestal en de realisatie van ruwvoeropslag.

Het wijzigingsplan ligt met bijbehorende stukken vanaf 12 mei 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Stedelijke Ontwikkeling en Beheer. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Bij een spoedeisend belang kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State tevens een voorlopige voorziening worden gevraagd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het vaststellingsbesluit treedt daags na afloop van de beroepstermijn in werking. Wanneer er gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven