Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van Ermelo maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen:

Hoge Enk 49 te Ermelo (3851 LX) voor het bouwen van een woning. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het afwijken van het bestemmingsplan. Deze procedure is het gevolg van de aanwezige LPG cirkel op de bestemmingsplankaart.

De omgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • Het (ver)bouwen van een bouwwerk

  • Het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening

Wij zijn voornemens de vergunning te verlenen voor bovenstaande activiteiten.

Procedure en zienswijzen

Deze omgevingsvergunning wordt voorbereid volgens de uitgebreide procedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 Awb. De omgevingsvergunning bevat een projectafwijkingsbesluit als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo. De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 12 mei 2011 gedurende 6 weken ter inzage bij het klantcontactcentrum.

Gedurende bovenvermelde periode kan een ieder bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Klantcontactcentrum, telefoon 0341- 56 72 32.

Ermelo, 11 mei 2011

Naar boven