Ontwerpprojectbesluit ‘Uitbreiding Reiniging’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gorinchem maken, op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 11 mei 2011 tot en met dinsdag 21 juni 2011 voor eenieder ter inzage ligt:

Het ontwerpprojectbesluit ’Uitbreiding Reiniging’ met bouwvergunning evenals de daarop betrekking hebbende stukken.

Het projectgebied (4205 AZ) van het projectbesluit staat bij de gemeente Gorinchem kadastraal bekend als sectie H, nummer 579.

Het projectbesluit is opgesteld ten behoeve van de uitbreiding van de Reinigingsdienst Waardlanden.

Ter inzage

Het projectbesluit wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Ontwerpen → Ontwerpprojectbesluit ‘Uitbreiding Reiniging’ staat een link naar deze landelijke voorziening.

Het ontwerpprojectbesluit met bouwvergunning en de bijbehorende stukken kan tijdens de openingsuren worden ingezien, in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Zienswijzen

Gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken kan door iedereen zowel een schriftelijke als een mondelinge zienswijze naar voren worden gebracht.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van zienswijze en het project waarop de zienswijze betrekking heeft.

Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen of informatie over het ontwerpprojectbesluit met bouwvergunning kunt u contact opnemen met mevrouw M. van Zanten van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183-65 93 07. E-mailen kan naar M.v.Zanten@gorinchem.nl.

Gorinchem, 10 mei 2011

Naar boven