Ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark d’Olde Kamp, Ansen’

Burgemeester en wethouders van De Wolden leggen het ontwerpbestemmingsplan ‘Recreatiepark d’Olde Kamp, Ansen’ ter inzage. Dit wordt bekendgemaakt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan betreft de planologische regeling om de uitbreiding van het recreatiepark d’Olde Kamp met 125 recreatiewoningen met de daarbijbehorende voorzieningen mogelijk te maken. Deze uitbreiding wordt gerealiseerd op het terrein gelegen tegenover het huidige recreatiepark van d’Olde Kamp, Dwingelerweg 26 in Ansen. Het betreft de percelen kadastraal bekend Ruinen, sectie I, perceelnummers 67 (ged.), 68 (ged.), 69 (ged.), 82, 504 en 506.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 6 mei tot en met 16 juni 2011 ter inzage. Inzien kunt u via:

  • een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde

  • een bezoek aan dorpshuis De Bastogne in Ansen (tijdens openingstijden dorpshuis)

  • dewolden.nl, onder inwoners/bouwen en wonen/bestemmingsplannen

  • www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Iedereen kan tijdens bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad van De Wolden, Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de afdeling VROM, T. 14 0528.

De Wolden, 4 mei 2011

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven