Ontwerpbestemmingsplan Herziening Lakerveld 10

Burgemeester en wethouders van Zederik maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van maandag 9 mei 2011 gedurende zes weken bij de afdeling Publiekszaken van het gemeentehuis, Prinses Marijkeweg 1 te Meerkerk, voor eenieder ter inzage ligt het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Herziening Lakerveld 10’. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden ingezien op http://www.zederik.nl .

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een kaart, regels en een toelichting en heeft betrekking op het mogelijk maken van buitenopslag op het perceel Lakerveld 10 in Lexmond.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze gemotiveerd omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze wordt ingediend bij de gemeenteraad, ter attentie van de raadsgriffier, Postbus 1, 4230 BA Meerkerk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met de afdeling Beleid en Strategie, tel. (0183) 35 65 00.

Meerkerk, 5 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Zederik,

de secretaris,

J. Rook. Coert.

De burgemeester,

J.J. van Ee.

Naar boven