Bestemmingsplan ‘Perceel hoek Stadsring-Utrechtseweg’ onherroepelijk

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan maakt, op de hoek van de Stadsring en de Utrechtseweg, de bouw mogelijk van een kantoorpand bestaande uit 4 bouwlagen, met een terugliggende vijfde laag voor technische ruimten, en een ondergrondse parkeergarage.

Gevoerde procedure

De gemeenteraad van Amersfoort heeft op 25 januari 2011 bij besluitnr. 3644694 het bestemmingsplan ‘Perceel hoek Stadsring-Utrechtseweg’ gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan en het raadsbesluit hebben van 10 maart tot en met 20 april 2011 ter inzage gelegen waarbij beroep kon worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee is het bestemmingsplan met ingang van 21 april 2011 onherroepelijk.

Het bestemmingplan ligt vanaf heden voor eenieder ter inzage bij het Vergunningenloket in de Observant aan het Stadhuisplein 7. De openingstijden van het Vergunningenloket zijn op werkdagen van 9.00–13.00 uur (daarna op afspraak). Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (zoeken in alle plannen (via de kaart), en klik vervolgens op de kaart naar het gebied CSG-zuid) of via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven