Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan ‘Uitbreiding camping De Warme Bossen te Schoonloo’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aa en Hunze hebben op 26 april 2011 het wijzigingsplan ‘Uitbreiding camping De Warme Bossen te Schoonloo’ vastgesteld. Het wijzigingsplan is vastgesteld met toepassing van artikel 3.6 en artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de uitbreiding van de camping ten westen van de bestaande camping-groepsaccommodatie De Warme Bossen. Het betreffende perceel is kadastraal bekend gemeente Rolde, sectie T, nummer 1519.

De bij de vaststelling doorgevoerde wijzigingen hebben betrekking op zowel de toelichting als de planregels. Zo is in de toelichting de waterparagraaf aangepast. Tevens is het ‘Inrichtingsplan’ als onderbouwing en bijlage toegevoegd aan het wijzigingsplan.

In de planregels behorende bij het wijzigingsplan zijn enkele wijzigen aangebracht waardoor het plan beter aansluit op het gebruik als campingterrein.

Voor een compleet overzicht en een exacte beschrijving van de wijzigingen wordt verwezen naar het collegebesluit en het vastgestelde, ter inzage liggende, wijzigingsplan.

Inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan ligt met ingang van 5 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis van Aa en Hunze aan de Spiekersteeg 1 te Gieten en is tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.aaenhunze.nl.

Beroep

Met ingang van de dag na die waarop het collegebesluit ter inzage is gelegd kan gedurende zes weken beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend door:

  • een belanghebbende die zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zienswijze omtrent het ontwerp wijzigingsplan bij het college ken baar te maken;

  • een belangenhebbende die bezwaar heeft tegen een wijziging die het college bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Indien beroep is ingesteld kan, als onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist, tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Aan zowel het instellen van beroep als het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Het vastgestelde wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, dan wordt de werking van het betreffende besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven