Wijziging Bestemmingsplanplan ‘Centrum’ t.b.v 3e woontoren Molenstreek zuidzijde

Door bouwbedrijf Simon Benus te Stadskanaal is een verzoek ingediend bij het college van burgemeester en wethouders om het bestemmingsplan Centrum te wijzigen ten behoeve van de bouw van 3e woontoren aan de Molenstreek. Hiermee wordt beoogd om de hier nog te bouwen woontoren met een extra bouwlaag uit te kunnen voeren.

Artikel 24 van het geldende bestemmingsplan Centrum geeft het college de bevoegdheid onder bepaalde voorwaarden het bestemmingsplan te wijzigen.

Het college van burgemeester en wethouders van Veendam is voornemens gebruik te maken van deze wijzigingsbevoegdheid.

Het ontwerp wijzigingsplan ligt met ingang van 4 mei gedurende 6 weken in ter inzage in de gemeentewinkel (Raadhuisplein 5, geopend op maandag van 12.30 tot 16.00 uur, van dinsdag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en op donderdagavond tot 20.00 uur) voor iedereen ter inzage. Het ontwerpplan is ook te raadplegen via de gemeentelijke internetpagina www.veendam.nl (onder Wonen & Bouwen/Bestemmingsplannen/Overige ruimtelijke plannen)..

Tot 15 juni 2011 kunnen belanghebbenden schriftelijk zienswijzen indienen omtrent de voorgenomen wijziging van het bestemmingsplan bij burgemeester en wethouders, postbus 20004, 9640 PA Veendam.

Zienswijzen kunnen ook mondeling worden ingebracht; mocht u van deze mogelijkheid gebruik willen maken, dan dient u hiervoor vóór 1 juni as. een afspraak te maken met de heer Boekholt (tel. 652424) of met de heer Keemink (tel. 652432).

U kunt ook per e-mail reageren via: info@veendam.nl onder vermelding van ‘inspraak Molenstreek’.

Veendam, 3 mei 2011

Naar boven