Ontwerpprojectbesluit Waaldijk 18

Burgemeester en wethouders van Gorinchem maken, op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van woensdag 4 mei 2011 tot en met dinsdag 14 juni 2011 voor eenieder ter inzage ligt:

het ontwerpprojectbesluit ‘Waaldijk 18’ met, ontwerpbouwvergunning evenals de daarop betrekking hebbende stukken.

Het projectgebied (4213 LA) van het projectbesluit staat bij de gemeente kadastraal bekend als sectie P, nummer 1047’.

Directe aanleiding voor het projectbesluit vormt de herbouw van een vrijstaande woning met in- en uitrit. Het nu geldende bestemmingsplan ‘Buitengebied 2006’ voorziet hier niet in.

Ter inzage

Het ontwerpprojectbesluit wordt verbeeld op een landelijke voorziening. Op de gemeentelijke website www.gorinchem.nl/bestemmingsplannen onder de kop Ontwerpen → Ontwerpprojectbesluit ‘Waaldijk 18’ staat een link naar deze landelijke voorziening.

Het ontwerpprojectbesluit, de ontwerpbouwvergunning en de bijbehorende stukken kunnen tijdens de openingsuren worden ingezien, in de informatiehoek van het stadhuis, Stadhuisplein 1 te Gorinchem.

Zienswijzen

Gedurende bovenstaande termijn van zes weken kan door iedereen zowel een schriftelijke als mondelinge zienswijzen naar voren worden gebracht.

Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders van Gorinchem, Postbus 108, 4200 AC Gorinchem. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van zienswijze en het verzoek waarop de zienswijze betrekking heeft.

Voor het mondeling naar voren brengen van uw zienswijzen of informatie over het ontwerpprojectbesluit met bouwvergunning kunt u contact opnemen met meneer P. van der Werff van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, via telefoonnummer 0183-65 93 05. E-mailen kan naar p.vanderwerff@gorinchem.nl.

Naar boven