Kennisgeving beschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Franekeradeel maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend:

Voor: Het veranderen van het gebruik van gronden (manege/paardenrusthuis/wonen)

Locatie: Zweinserweg 7 (8812 JN) te Peins.

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 5 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Franeker. De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken zijn in te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij de balie van de afdeling Bouwen en Milieu. Het besluit wordt daarnaast langs elektronische weg beschikbaar gesteld (www.ruimtelijkeplannen.nl) en is te benaderen via de gemeentelijke website.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerp beschikking niet gewijzigd.

Tegen de beschikking kan beroep worden ingesteld door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking;

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp beschikking;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Een beroepschrift (en eventueel een verzoek om voorlopige voorziening) kan worden ingediend bij de Rechtbank Leeuwarden (sector Bestuursrecht, postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden) binnen zes weken na de dag van bekendmaking van het besluit. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste:

  • a. naam en adres van de indiener;

  • b. de dagtekening;

  • c. een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • d. de gronden van het beroep.

Ook dient u, indien mogelijk, een afschrift van het besluit waarop het geschil betrekking heeft te overleggen. De indiener van het beroepschrift is tevens griffierecht verschuldigd.

Naar boven