Bestemmingsplan voor herinrichting N350, Bussinkweg-Rijssen

De N350 tussen Wierden en Rijssen wordt aangepast. Dit gebeurt om de doorstroming van het verkeer, de verkeersveiligheid op de weg en de leefbaarheid in het gebied te verbeteren. Het gedeelte vanaf het dorp Wierden tot aan de Bussinkweg is reeds in uitvoering. Zodra dit gereed is, wordt het gedeelte van de weg vanaf de Bussinkweg tot aan Rijssen aangepast. Om dit mogelijk te maken is een ontwerpbestemmingsplan gemaakt, dat de naam heeft gekregen ‘bestemmingsplan Buitengebied 2009, gedeeltelijke herziening N350’.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan staat vanaf 5 mei 2011 op www.wierden.nl/bestemmingsplannen. Vanaf dat moment is het plan ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.BP2011000007-ON01. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u vanaf die datum gedurende zes weken inzien bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Zienswijze indienen

Bent u het niet eens met het ontwerpbestemmingsplan? Dan kunt u tot en met 15 juni 2011 reageren (zienswijze indienen). Dat kunt u op drie manieren doen:

  • U kunt een brief sturen naar gemeente Wierden, postbus 43, 7640 AA Wierden.

  • U kunt op www.wierden.nl/zienswijze een zienswijze indienen.

  • U kunt een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Vervolg

Na verwerking van de zienswijzen wordt het plan, eventueel gewijzigd, vastgesteld. Als het zover is, kunt u dat lezen in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Driehoek, op de website van de gemeente en in de Staatscourant.

Meer weten?

Als u vragen heeft over het ontwerpbestemmingsplan, dan kunt u terecht bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis (tel. 0546-580 838 of e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Naar boven