Ontwerpomgevingsvergunning ‘Schakerpad 5 Twello’

Burgemeester en wethouders van Voorst maken het volgende bekend:

Ontwerpomgevingsvergunning ‘Schakerpad 5 Twello’ (NL.IMRO.0285.20148-OW00)

Met ingang van 5 mei 2011 ligt voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage de ontwerpomgevingsvergunning ‘Schakerpad 5 Twello’, alsook de bijbehorende stukken.

De ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken, waaronder de ruimtelijke onderbouwing, kunt u op werkdagen van 8.30 uur tot 12.15 uur inzien bij de balie VROM in het gemeentehuis van Voorst, H.W. Iordensweg 17 in Twello. Ook bestaat de mogelijkheid om op andere tijden de stukken in te zien. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, mevrouw A. Hageman. Haar telefoonnummer is (0571) 27 98 39. De ontwerpomgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn ook digitaal beschikbaar gesteld. Op de website www.voorst.nl onder Digitale Diensten, Ruimtelijke plannen kunt u de stukken bekijken. Tevens vindt u hier een beschrijving van de zoekfunctie om de ontwerpomgevingsvergunning op de website www.ruimtelijkeplannen.nl te bekijken.

De omgevingsvergunning maakt de realisatie van een mantelzorgvoorziening binnen een voormalig bedrijfsgebouw op het perceel Schakerpad 5 in Twello mogelijk. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteiten bouwen en afwijken van het bestemmingsplan. Burgemeester en wethouders zijn voornemens om op grond van artikel 2.1 lid c en artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) de vergunning te verlenen.

Gedurende de bovengenoemde periode kan iedereen zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen omtrent de ontwerpomgevingsvergunning. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 9000, 7390 HA Twello. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@voorst.nl. Vermeldt u daarbij dat het gaat om de ontwerpomgevingsvergunning ‘Schakerpad 5 Twello’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Twello, 4 mei 2011

J.T.H.M. Penninx,

burgemeester.

E.J.M. van Leeuwen,

secretaris.

Naar boven