Projectbesluit en bouwvergunning 32 woningen Broeksingel Malden

Burgemeester en wethouders van Heumen maken conform artikel 3.11 en artikel 3.8, tweede tot en met zesde lid, van de Wet ruimtelijke ordening zoals die gold voor 1 oktober 2010 bekend dat zij op 26 april 2011 hebben besloten tot het nemen van een projectbesluit en het verlenen van bouwvergunning voor de bouw van 32 woningen op een perceel dat is gelegen aan de Broeksingel te Malden en dat kadastraal bekend is sectie F, nummers 1381, 1421 (ged.), 1436 en 1458 (ged.).

Beroepsmogelijkheid

Tegen de genomen beslissing kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend naar aanleiding van de bekendmaking van het voornemen een projectbesluit te nemen en een bouwvergunning te verlenen binnen 6 weken na de datum van deze publicatie beroep instellen bij de rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, postbus 9030, 6800 EM te Arnhem. Belanghebbenden kunnen nadat beroep is ingesteld, desgewenst de voorzieningenrechter van de rechtbank Arnhem om een voorlopige voorziening verzoeken.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Gedurende de hiervoor genoemde termijn van 6 weken kunnen het projectbesluit en de bouwvergunning door eenieder worden ingezien bij de balie van de afdeling Fysieke Leefomgeving van het gemeentehuis.

Malden, 3 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Heumen,

de secretaris,

J. Wijnia.

De burgemeester,

P. Mengde.

Naar boven