Projectbesluit Rottekade 8

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat het op 21 april 2011 vastgestelde projectbesluit Rottekade 8 (met bijbehorende stukken) met ingang van 5 mei 2011 gedurende een periode van zes weken ter inzage ligt.

Het projectgebied is gelegen aan de Rottekade te Bergschenhoek. Het project voorziet in de realisatie van één vrijstaande woning.

Inzage

Het projectbesluit Rottekade 8 kunt u vinden op onze website www.lansingerland.nl onder wonen en omgeving (bestemmingsplannen) en op RO-online. Vul bij ID in: NL.IMRO.1621.BP0090P01-VAST. Daarnaast ligt het plan ter inzage bij de balie in het servicepunt Berkel en Rodenrijs, Raadhuislaan 1. De balie is geopend op werkdagen vanaf 9.00 uur tot 13.00 uur en op woensdagmiddag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur. Mocht u de betreffende stukken buiten genoemde tijden willen inzien of een nadere toelichting wensen op de betreffende stukken, dan dient u een afspraak te maken via telefoonnummer (010) 800 4000.

Beroep

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Rotterdam, postbus 50951, 3007 BM Rotterdam.

U bent belanghebbende als u:

  • tijdig bij burgemeester en wethouders een zienswijze naar voren hebt gebracht;

  • redelijkerwijs niet kan worden verweten dat u geen zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren hebt gebracht;

  • door een wijziging ten opzichte van het ontwerpbesluit in een ongunstiger positie wordt gebracht.

De beroepstermijn bedraagt zes weken en begint met de dag na de terinzagelegging, dus op vrijdag 6 mei 2011. Het plan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, dus vanaf vrijdag 17 juni 2011. Indien gedurende de bovenstaande beroepstermijn bij de voorzitter van de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank Rotterdameen verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het projectbesluit niet eerder in werking dan het moment waarop op dit verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven