Vastgesteld bestemmingsplan Sportpark Jaspers

Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van 28 april 2011 het bestemmingsplan Sportpark Jaspers heeft vastgesteld. Het plan is in digitale vorm vastgesteld en bestaat uit diverse onderdelen. In deze onderdelen zijn de inhoud en de ligging van het plan digitaal vastgelegd en vormen deze tezamen de bestanden onder de naam NL.IMRO.0294.BP1011SGJASPERSF12-VA01. Deze bestandsnaam is tevens het planidentificatienummer.

Dit bestemmingsplan betreft fase 1 en 2 van de herinrichting van Sportpark Jaspers. Het plangebied bestaat uit het bestaande sportpark. Het bestemmingsplan wijzigt de vorm van het bouwvlak, wijzigt de hoogte van de lichtmasten en wegens een grondruil ten behoeve van een herinrichting van de tennisbanen wordt een klein gedeelte sportbestemming uitgeruild met een horecabestemming (parkeerplaats). Tevens is een bestaande buitenschoolse opvang bestemd. Voor fase 3, waarin het sportpark wordt uitgebreid, wordt momenteel een bestemmingsplan voorbereid. Dit plan zal naar verwachting in het najaar van 2011 in procedure gebracht worden.

Ter inzage

Het raadsbesluit en vastgestelde bestemmingsplan liggen vanaf woensdag 11 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor aan de Stationstraat 25. Het plan is ook digitaal te raadplegen via onze website: www.winterswijk.nl → Wonen en leven → Ruimtelijke ordening → Deelplannen kom en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gedurende de inzagetermijn kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het raadsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit echter niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders.

Winterswijk, 10 mei 2011

Naar boven