Vaststelling Bestemmingsplan Jachthaven Kollum 2010

Burgemeester en wethouders van Kollumerland c.a. maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 14 april 2011 heeft besloten:

  • het Bestemmingsplan Jachthaven Kollum 2010 ongewijzigd vast te stellen.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de jachthaven die gelegen is in het noordoostelijk gedeelte van Kollum. Het voorliggende plan voorziet in een herziening van het vigerende bestemmingsplan teneinde de bouw van een nieuw havengebouw mogelijk te maken en de realisatie van een camperstandplaats voor maximaal tien campers. Verder bevat het nieuwe plan de mogelijkheid tot het bouwen van een gebouwtje voor opslag. Voor dit plan wordt geen exploitatieplan vastgesteld, omdat de economische uitvoerbaarheid anderszins is geregeld.

Het besluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 5 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis aan de Van Limburg Stirumweg 18 te Kollum. Ook is het plan digitaal te raadplegen op de website van de gemeente: www.kollumerland.nl en op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0079.BpKoJachthaven10-Vg01

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, kunnen in de bovengenoemde termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Aanvullend kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop voornoemde beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak wordt ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven