Ontwerpbestemmingsplan Anne Frank

Burgemeester en wethouders van Bunnik maken bekend dat met ingang van 9 mei 2011 gedurende zes weken (tot en met 20 juni 2011 het ontwerpbestemmingsplan, Anne Frank, het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken voor iedereen ter inzage liggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

Het bestemmingsplan Anne Frank maakt alleen woningbouw, groen en verkeersruimte mogelijk op het Anne Frankterrein, de huidige locatie van de Anne Frankschool en het Zwarte Veldje.

Het ontwerpbestemmingsplan gaat uit van woningbouw in 1 laag met een kap, met aan de zijde van de JF Kennedylaan 3 lagen met een kap, en op de hoek van de JF Kennedylaan met de IJssel de Schepperstraat 2 lagen met een kap. Het maximum aantal woningen op de locatie is 40. Aan de noordzijde van het plangebied moet een aaneengesloten groengebied gerealiseerd worden of behouden blijven van minimaal 1.800 m2.

Hoe kunt u het bestemmingsplan inzien of raadplegen?

Het plan is binnen de genoemde termijn elektronisch raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Bunnik. Ga naar www.bunnik.nl, onder ‘Gemeentelijk beleid’, en dan doorklikken naar ‘Ruimtelijke plannen’.

U kunt het plan ook inzien (digitaal en op papier) in het gemeentehuis, Singelpark 1 in Odijk. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur.

Zienswijze indienen

Van 9 mei 2011 tot en met 20 juni 2011 kan iedereen schriftelijk een zienswijze over het plan indienen bij de gemeenteraad, Postbus 5, 3980 CA Bunnik. U kunt ook een mondelinge zienswijze indienen. Hiervoor kunt u een afspraak maken met mevrouw Houtsma van de afdeling Strategie en Beleid T (030) 659 5927.

Voor het plan wordt een inloopavond gehouden op 19 mei van 19.30−21.30 uur in Locatie 78, (Burgemeester van de Weijerstraat 78) in Bunnik.

Naar boven