Vastgesteld wijzigingsplan Kolkmansweg 6–6b

Het college van burgemeester en wethouders van Deventer deelt mee dat van 5 mei 2011 tot en met 15 juni 2011 voor eenieder ter inzage ligt:

  • het vastgestelde wijzigingsplan ‘De Wijtenhorst en Douweler Leide, wijzigingsplan Kolkmansweg 6–6b’.

Het wijzigingsplan regelt de bestemmingswijziging om op de percelen van de Kolkmansweg 6 en 6b een woning te realiseren naast de huidige woningen op de percelen. In de ontwikkeling is voorzien in het bestemmingsplan De Wijtenhorst en Douweler Leide. Maar om gebruik te maken van de mogelijkheid tot de realisatie van twee nieuwe woningen, moet dit wijzigingsplan vastgesteld worden.

Inzien

Het vastgestelde wijzigingsplan kunt u inzien op http://www.deventer.nl/bestemmingsplannen onder het kopje ‘in procedure zijnde bestemmingsplannen’. Ook kunt u het vastgestelde wijzigingsplan inzien tijdens de openingstijden bij Publiekszaken, Leeuwenbrug 81 en het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek, Brink 70 in Deventer en bij de Openbare Bibliotheek, Lindeboomsweg 1–3a, Schalkhaar.

Op 5 en 6 mei is Publiekszaken aan de Leeuwenbrug 81 gesloten. De analoge stukken zijn op deze dagen wel te bekijken in het Gemeentelijk informatiecentrum in de Openbare Bibliotheek Deventer en in de Openbare Bibliotheek in Schalkhaar.

Beroep

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende die tijdig zienswijzen tegen het wijzigingsplan bij het college heeft ingediend en een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich met zijn zienswijzen tot het college te wenden, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schorst het besluit niet. Degene die beroep instelt kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Naar boven