Ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Harkema bedrijventerrein Quakkenburg, Betonwei 37’

Wij maken bekend dat vanaf 4 mei tot en met 14 juni 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Partiële herziening bestemmingsplan Harkema bedrijventerrein Quakkenburg Betonwei 37’ ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u inzien bij de afdeling Ruimte op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur. U kunt het ontwerpplan ook digitaal raadplegen. Zie hiervoor onze website www.achtkarspelen.nl (zoeken op ‘Ruimtelijke plannen’). Het bestemmingsplan biedt een planologische regeling voor de uitbreiding van het bedrijfsterrein Betonwei 37 te Harkema waarop een transportbedrijf is gevestigd.

Zienswijzen

Tijdens de bovengenoemde termijn kunt u uw zienswijze over het plan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Dit kan per brief, e-mail of mondeling (op afspraak). Uw brief of e-mail moet zijn voorzien van uw naam, adres en woonplaats en een motivering.

Brief

Een zienswijze per brief kunt u sturen naar de gemeenteraad van Achtkarspelen, Postbus 2, 9285 ZV Buitenpost

E-mail

Een zienswijze per e-mail kunt u mailen naar gemeente@achtkarspelen.nl

Mondeling

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Koos Matthijs, tel. (0511) 548182. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u om tijdig (vóór 1 juni 2011) een afspraak te maken.

Als u een zienswijze indient kunt u er voor kiezen uw zienswijze nader toe te lichten in een hoorcommissie. Deze commissie bestaat uit leden van de gemeenteraad. Indien u van deze gelegenheid gebruik wilt maken, dient u dat bij uw zienswijze aan te geven.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Koos Matthijs van de afdeling Ruimte, team Plannen en Beleid, tel. (0511) 548182.

Buitenpost, 3 mei 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

T.J. van der Zwan,

burgemeester.

E. van der Sluis,

secretaris.

Naar boven