Surhuisterveen - Wildveld 10 en 12 (ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning)

Wij maken bekend dat vanaf 4 mei tot en met 14 juni 2011 het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning voor het bouwen van twee woningen (vervanging van een twee-onder-een-kap woning door twee vrijstaande woningen) op de percelen Wildveld 10 en 12 te Surhuisterveen ter inzage liggen.

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning kunt u inzien:

  • bij de afdeling Ruimte op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 16.00 uur en op vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

  • via onze website www.achtkarspelen.nl (zoeken op ‘Ruimtelijke plannen’).

Zienswijzen

Tijdens de bovengenoemde termijn kunt u uw zienswijze kenbaar maken. Dit kan per brief, e-mail of mondeling (op afspraak). Uw brief of e-mail moet voorzien zijn van uw naam, adres en woonplaats en een motivering van uw zienswijze.

Brief: Een zienswijze per brief kunt u kunt sturen naar het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Achtkarspelen, Postbus 2, 9285 ZV Buitenpost.

E-mail: Een zienswijze per e-mail kunt u mailen naar gemeente@achtkarspelen.nl

Mondeling: Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Om termijnoverschrijding te voorkomen verzoeken wij u om voor 25 mei 2011 een afspraak te maken.

Afspraak maken of meer informatie

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marije Streefkerk van de afdeling Ruimte. U kunt haar bereiken via het telefoonnummer (0511) 54 82 30.

Buitenpost, 3 mei 2011

Burgemeester en wethouders van Achtkarspelen,

T.J. van der Zwan,

burgemeester.

E. van der Sluis,

secretaris.

Naar boven