Bekendmaking Zeeland Seaports. Vaststelling mandaatbesluit Havenmeester en intrekking van belastingverordeningen

Het Dagelijks bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Zeeland Seaports (GR ZSP) maakt bekend in haar vergadering van 20 april het Mandaatbesluit Havenmeester GR ZSP/NV ZSP 2011 te hebben vastgesteld.

Het vaststellen van dit besluit betekent het mandateren van de diverse bevoegdheden op nautisch maritiem gebied inclusief de bevoegdheid handhavend te kunnen op te treden. Het op 8 december 2010 vastgestelde Mandaatbesluit Havenmeester GR ZSP/NV ZSP dat deze laatste bevoegdheid niet omvatte wordt hiermee ingetrokken.

Dit besluit treedt in werking op 7 mei 2011.

Het Dagelijks Bestuur van de Gemeenschappelijke Regeling Zeeland Seaports (GR ZSP) maakt tevens bekend dat in verband met de verzelfstandiging van de GR ZSP in de openbare vergadering van het Algemeen Bestuur van de GR ZSP van 8 december 2010 is besloten tot het intrekken van:

  • De verordening Zeehavengeld Zeeland Seaports 2006;

  • De verordening Binnenhavengeld Zeeland Seaports 2006;

  • De verordening Heffing Havenontvangstvoorzieningen 2007;

  • De Verordening op de Precariobelasting Zeeland Seaports 1999;

  • De Retributieverordening Zeeland Seaports 2002.

op het moment dat de onderneming van de Gemeenschappelijke Regeling bij akte is ingebracht in de Naamloze Vennootschap Zeeland Seaports.

Vanaf dat moment gelden tevens de bepalingen ter zake de gebruiksvergoedingen van de de Algemene Voorwaarden van de Naamloze Vennootschap N.V. Zeeland Seaports (deel A) die in de plaats treden van de bovengenoemde belastingverordeningen.

Inmiddels heeft bij notariële akte voormelde inbreng plaatsgevonden en treedt het intrekkingsbesluit met ingang van 6 mei 2011 in werking.

Deze besluiten liggen met ingang van 6 mei vier weken voor eenieder ter inzage op het kantoor van Zeeland Seaports, Schelpenpad 2 te Terneuzen, geopend maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Afschriften van deze besluiten zijn kosteloos te verkrijgen op genoemd adres. Het besluit is eveneens te vinden op de website van Zeeland Seaports www.zeelandseaports.com Nadere informatie ter zake kunt u verkrijgen bij de juridische afdeling van Zeeland Seaports 0115-647400.

Voorzitter,

C. van Beveren.

Secretaris,

P.J. Filius.

Naar boven