Ontwerpbestemmingsplan MFA Luyksgestel

Burgemeester en wethouders maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend:

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘MFA Luyksgestel’ met als identificatienummer NL.IMRO.1724.BPLmfa2004-ONTW ligt met ingang van 28 april 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de receptie in het gemeentehuis, Burgemeester Magneestraat 1 te Bergeijk.Het ontwerpbestemmingsplan kan men inzien tijdens openingstijden van 9.00 tot 12.30 uur en op dinsdagmiddag van 14.00 tot 19.00 uur en daarbuiten na telefonische afspraak (tel. 0497-551455).

Het bestemmingsplan is ook digitaal in te zien op de website ruimtelijke plannen van de gemeente Bergeijk, www.bergeijk.nl/ruimtelijkeplannen onder de kop Luyksgestel en op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daar kunt u onder andere het bestemmingsplan vinden via het identificatienummer.

Inhoud

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een nieuwe planologisch-juridische regeling voor de realisering van een multifunctionele accommodatie (MFA), aanvullende woningbouw en de aanleg van nieuwe infrastructuur in het gebied gelegen tussen de Kerkstraat, Kapellerweg en Burgemeester Magneestraat in Luyksgestel.

Tegen vergoeding kan een exemplaar van dit ontwerpbestemmingsplan worden verkregen.

Zienswijzen

Iedereen kan met ingang van 28 april 2011 gedurende zes weken schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van de gemeente Bergeijk, postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk. Voor het geven van een mondelinge zienswijze en voor nadere informatie kan contact worden opgenomen met de heer Smolders van de afdeling Leefomgeving en Wonen (0497-551455). Van een mondelinge zienswijze zal een verslag worden gemaakt.

Bergeijk, 27 april 2011

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

W.A.C.M. Wouters,

secretaris.

H.G.M. van de Vondervoort,

burgemeester.

Naar boven