Ontwerpprojectbesluit Hooge Steenweg 25/Achter de Tolbrug

Bekendmaking op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van ’s-Hertogenbosch maken bekend dat een planologische procedure wordt voorbereid voor de Hooge Steenweg 25/Achter de Tolbrug.

Ontwerpprojectbesluit

Het ontwerpprojectbesluit omvat een winkelruimte en daarboven drie stadswoningen. De woningen worden toegankelijk via 'Achter de Tolbrug'. De hoofdentree van de winkel ligt aan de Hooge Steenweg. Het project is vernoemd naar de brouwerij 'de Gulden Leers' die rond 1566 hier was gevestigd. Het bouwplan is op twee punten strijdig met het huidige bestemmingsplan. Het conceptbouwplan overschrijdt de bebouwingsgrenzen aan de achterkant. In het conceptbouwplan wordt ook de maximaal toegestane bouwhoogte overschreden. De nieuwe bouwhoogte sluit aan op de bestaande bouwhoogten in de omgeving van het projectgebied.

Reageren op dit plan?

Met ingang van 2 mei 2011 ligt het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbeschikking bouwvergunning met de overige stukken gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het Stadskantoor. Tevens kunt u dit ontwerpprojectbesluit en ontwerpbeschikking bouwvergunning met de overige stukken via onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl raadplegen (onder Bouwen en Wonen/Ruimtelijke Plannen/Projectbesluiten). Als u niet over internet beschikt, kunt u gebruikmaken van de computers in de hal van het Stadskantoor. Gedurende deze termijn wordt aan iedereen de mogelijkheid geboden schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar te maken aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. U kunt ook mondeling op het plan reageren. U kunt dan gedurende deze termijn een telefonische afspraak maken met E. de Nijs Bik, van de afdeling Bouwen, tel. (073) 615 57 79.

Algemene informatie

Gemeente ’s-Hertogenbosch

Stadskantoor, Wolvenhoek 1, 5211 HH ’s-Hertogenbosch

Tel. (073) 615 51 55

E-mail: gemeente@s-hertogenbosch.nl

Website: www.s-hertogenbosch.nl

Openingstijden Stadskantoor:

  • maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur;

  • dinsdag- en donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur.

’s-Hertogenbosch, 29 april 2011

Naar boven