Intrekkingen Nederlanderschap

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft bij beschikking van 19 april 2011 ingevolge artikel 14, lid 1 van de Rijkswet op het Nederlanderschap het Nederlanderschap ingetrokken van Ezzat Abdelsalam, geboren op 11 augustus 1975 te Kafr El Sheikh (Egypte). Tegen deze beschikking kan bezwaar worden gemaakt bij de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties door betrokkene in persoon, zijn wettelijk vertegenwoordiger, zijn bijzonder gemachtigde of een advocaat, indien deze verklaart daartoe bepaaldelijk te zijn gevolmachtigd. Een gemotiveerd bezwaarschrift dient schriftelijk te worden ingediend binnen zes weken na de dag waarop de beschikking is bekendgemaakt en dient te worden verzonden naar het navolgende adres: IND, Unit 192, Team Naturalisatiefraude, Postbus 3023, 2280 GA Rijswijk. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of zijn gemachtigde de schriftelijke beschikking worden opgevraagd.

De Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft het voornemen rechtsgevolg te onthouden aan het koninklijk besluit van 20 februari 1999, nummer 99000661, waarmee Abboed Al Jader, geboren op 13 januari 1986 te Moussel (Irak) het Nederlanderschap is medeverleend.

Betrokkene of zijn gemachtigde kan het gemotiveerde voornemen d.d. 20 april 2011 opvragen bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), Unit 1SZ, Postbus 3254, 2280 GG Rijswijk.

Tegen het voornemen kunnen binnen vier weken volgend op de dag van deze aankondiging bedenkingen worden ingebracht, te zenden naar het voornoemde postadres.

Naar boven