Wijziging recreatieappartementen Kabbelaarsbank

Burgemeester en wethouders van Goedereede maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) jo. afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend voornemens te zijn om met toepassing van artikel 2.12, lid 1 onder a. onder 3° van de Wabo in afwijking van het bestemmingsplan vergunning te verlenen voor:

  • Het wijzigen van de functie van twee recreatieappartementen aan de Kabbelaarsbank ten behoeve van de vestiging van het bedrijf Linssen Yachts.

Het ontwerp van het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen ingaande 2 mei 2011 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis bij de Publieksbalie.

Gedurende deze termijn van terinzagelegging kan eenieder een zienswijze, bij voorkeur schriftelijk, kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 38, 3253 ZG Ouddorp. Degenen die mondeling zienswijzen naar voren willen brengen kunnen contact opnemen met de cluster Publiekzaken voor het maken van een afspraak.

Na de termijn van ter inzage zal definitieve besluitvorming plaatsvinden.

Goedereede, 21 april 2011

Naar boven