Vaststelling bestemmingsplan ‘Fietsbrug Den Dulder’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 19 april 2011 het bestemmingsplan ‘Fietsbrug Den Dulder’ (ongewijzigd) heeft vastgesteld.

De fietsbrug is geprojecteerd nabij het perceel Noordhoornseweg 38 in Den Hoorn en verbindt de zuidelijke oever van de Zweth in gemeente Midden-Delfland en de noordelijke oever in gemeente Rijswijk. Het plangebied wordt globaal begrensd door de locatie van het bouwplan van de fietsbrug.

Het bestemmingsplan en de Nota beantwoording zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘Fietsbrug Den Dulder’ liggen samen met het raadsvoorstel en -besluit vanaf vrijdag 29 april 2011, gedurende zes weken, tijdens kantooruren, voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Keenenburgweg 55 in Schipluiden. Het plan bestaat uit een toelichting, regels en een verbeelding (plankaart).

Genoemde documenten zijn tijdens de termijn van ter inzage ligging digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het bestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF ook te raadplegen op www.middendelfland.nl → Bestuur & Beleid → Stukken ter inzage.

Een belanghebbende kan met ingang van 30 april 2011, gedurende zes weken, tegen het raadsbesluit van 19 april 2011 schriftelijk beroep instellen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voorwaarde is wel dat hij een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan heeft ingebracht, tenzij hem redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan.

Een beroepschrift heeft echter geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Schipluiden, 28 april 2011

Namens Burgemeester en wethouders van Midden-Delfland,

hoofd afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving,

A. Hoeksema.

Naar boven