Kennisgeving ontwerpbeschikking Wabo: uitgebreide voorbereidingsprocedure ‘Kern Sleeuwijk: uitbreiding sportcomplex VV Sleeuwijk’

Burgemeester en wethouders van Werkendam maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend, dat zij van plan zijn vergunning te verlenen voor het project ‘Kern Sleeuwijk: uitbreiding sportcomplex VV Sleeuwijk’.

De vergunning voorziet in de uitbreiding van het complex van voetbalvereniging Sleeuwijk (perceel Rijksstraatweg 113 in Sleeuwijk) met een extra wedstrijdveld, en de wijziging van de veldindeling aan de oostzijde van het complex.

Het verzoek omvat de volgende activiteiten:

Bouwen

Het plaatsen van ballenvangers en doelpalen, en het verplaatsen van lichtmasten

Planologisch strijdig gebruik

Het realiseren van een extra sportveld in agrarisch gebied, en het wijzigen van de veldindeling aan de oostzijde van het sportcomplex

Kappen

Het verwijderen van een bos/plantsoenstrook

De aanvraag, de ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 29 april 2011 gedurende zes weken, tot vrijdag 10 juni 2011, ter inzage bij het servicecentrum van het gemeentehuis te Werkendam. De stukken zijn elke werkdag van 9.00 uur tot 12.00 uur, of op afspraak, in te zien. Daarnaast zijn de stukken in te zien via www.werkendam.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen gebruik maken van de mogelijkheid schriftelijk zienswijzen kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 16, 4250 DA Werkendam. Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid mondeling zienswijzen kenbaar te maken, kunt u binnen de gestelde termijn contact opnemen met de heer J. Schmidt, die bereikbaar is op 0183-507367 of per e-mail jeroen.schmidt@werkendam.nl.

Wij maken u erop attent dat beroep aantekenen tegen de uiteindelijke beschikking alleen mogelijk is als u een zienswijze hebt kenbaar gemaakt naar aanleiding van de ontwerpbeschikking, en u belanghebbend bent.

Werkendam, 28 april 2011

Naar boven