Onherroepelijk geworden bestemmingsplan en exploitatieplan ‘De Pirk-Noord’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan en exploitatieplan ‘De Pirk-Noord’ onherroepelijk zijn geworden.

De gemeenteraad heeft in zijn vergadering van 25 november 2010 het bestemmingsplan ‘De Pirk-Noord’ gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van het bedrijventerrein ‘De Pirk-Noord’ tot een woongebied. Het plangebied wordt begrensd door de Laan van Fasna, Stationsstraat, Veenweg en Dorpschebeek. De raad heeft op 25 november 2010 ook het exploitatieplan voor ‘De Pirk-Noord’ vastgesteld.

Het raadsbesluit, het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan en het exploitatieplan hebben met ingang van 8 december 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage gelegen.

Tegen de gewijzigde vaststelling van het bestemmingsplan en de vaststelling van het exploitatieplan is beroep ingesteld bij de Raad van State. Op 5 april 2011 heeft de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State na intrekking van het beroep de behandeling van de zaak beëindigd. Het bestemmingsplan en het exploitatieplan zijn daarmee onherroepelijk geworden.

Het onherroepelijk geworden bestemmingsplan en exploitatieplan ‘De Pirk-Noord’ liggen permanent ter inzage in de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00–12.00 uur en op woensdag van 8.00–20.00 uur. De bestemmingsplannen zijn ook in te zien via de gemeentelijke website www.epe.nl, onder ‘Bouwen en Wonen’.

Epe, 26 april 2011

Naar boven