Ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Linschoten’

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat met ingang van 28 april 2011 gedurende een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Kern Linschoten’ (NL.IMRO.0335.BPKernLinschoten-ON01), met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage ligt op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan in te zien op de gemeentelijke website: www.montfoort.nl → Wonen & leven → Bouwen en wonen → Bestemmingsplannen → Bestemmingsplan ‘Kern Linschoten’ en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan ‘Kern Linschoten’ omvat de gehele kern Linschoten en vormt een actualisatie van de voor dit plangebied vigerende bestemmingsplannen. Hiermee wordt voldaan aan het bepaalde in artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening. Er worden twee nieuwe ontwikkelingen meegenomen:

  • 1. De uitbreiding van de begraafplaats aan de Nieuwe Zandweg 12 in noordelijke richting.

  • 2. Het oprichten van een twee-onder-éénkapwoning aan de Nieuwe Zandweg 21.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor een ieder de gelegenheid om tot en met woensdag 8 juni 2011 naar keuze schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent het ontwerp kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Gemeente Montfoort, Postbus 41, 3417 ZG Montfoort. Voor het mondeling indienen kan een afspraak worden gemaakt tot drie dagen voor afloop van de termijn van terinzagelegging bij de afdeling Ruimtelijke Ordening en Beheer op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur, telefoonnummer (0348) 476 400.

Naar boven