Uitgebreide voorbereidingsprocedure – ter inzage ontwerpomgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen

Burgemeester en Wethouders van Velsen maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen voor:

i10.006576 Hofgeesterweg nabij nr. 28 te Velserbroek, het bouwen van een burgerwoning

i10.006994 Hofgeesterweg nabij nr. 28 te Velserbroek, het bouwen van een bijgebouw

Beide aanvragen om omgevingsvergunning hebben betrekking op de volgende activiteiten: het bouwen van een bouwwerk en het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan of een voorbereidingsbesluit. Ten einde medewerking te kunnen verlenen is men voornemens toepassing te geven aan een buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo.

De aanvragen, de ontwerpverklaringen van geen bedenkingen van de gemeenteraad van Velsen, de ontwerpomgevingsvergunningen, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de afdeling Vergunningen en Uitvoering: van 26 april tot 7 juni 2011.

Gedurende de termijn van inzage kan eenieder schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen of kenbaar maken bij Burgemeester en Wethouders van Velsen, afdeling Vergunningen en Uitvoering, Postbus 465, 1970 AL IJmuiden (bezoekadres Dudokplein 1 te IJmuiden). Uw zienswijze dient voorzien te zijn van uw naam en adres, de datum, de ontwerpvergunning waarop de zienswijze betrekking heeft en de redenen van uw zienswijze. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het afdeling Vergunning en Uitvoering, telefoon (0255) 567 200.

Naar boven