Vaststelling bestemmingsplan ‘Smidstraat te Vlodrop’

Ter inzage

Van 3 mei 2011 tot 14 juni 2011 ligt voor iedereen het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Smidstraat te Vlodrop’ ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het tijdelijk gemeentehuis in St. Odiliënberg (Willem Alexanderlaan 1). Het vastgestelde bestemmingsplan kunt u ook elektronisch inzien op: www.roerdalen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebiedsomschrijving

Het plangebied ‘Smidstraat te Vlodrop’ heeft betrekking het voormalige horecabedrijf gelegen op de hoek van de Grootestraat en de Smidstraat en het daaraan grenzende gebied aan de Smidstraat, gelegen in de kern van Vlodrop. Het bestemmingsplan biedt een juridisch en planologisch kader voor de herbestemming van het voormalige horecapand tot woning, de verbouwing van de bestaande woning en de realisering van een tweetal levensloopbestendige woningen.

Raadsbesluit

De gemeenteraad heeft dit bestemmingsplan vastgesteld bij besluit van 7 april 2011.

Instelling beroep

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend, of kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open op de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Planje van onze afdeling Ontwikkeling en regie, telefoon 0475-538 888.

Sint Odiliënberg, 27 april 2011

Burgemeester en wethouders van Roerdalen,

de secretaris,

J.J.W.M. L’Ortije.

De burgemeester,

C.A.M. Hanselaar-van Loevezijn.

Naar boven