Vaststelling projectbesluit Vossenburg 1 bij Kiel-Windeweer

Burgemeester en wethouders hebben op 13 april 2011 een projectbesluit vastgesteld voor het uitbreiden van het agrarische bedrijf op het perceel Vossenburg 1 in Kiel-Windeweer. De uitbreiding betreft de bouw van twee pluimveestallen ten zuiden van de bestaande bedrijfsgebouwen.

Het projectbesluit is te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of op www.hoogezand-sappemeer.nl. Klik op ‘ruimtelijke plannen’, ‘projectbesluiten’, ‘in procedure’. Daarnaast liggen de stukken ter inzage in het gemeentehuis, Gorecht-Oost 157 in Hoogezand, tijdens openingstijden.

Degene die tijdig zijn zienswijze heeft ingediend en belanghebbende is, of de belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kan met ingang van 28 april 2011 gedurende zes weken beroep instellen bij de rechtbank Groningen, Sectie bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD in Groningen. Degene die beroep instelt kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening doen bij bovengenoemde rechtbank.

Voor meer informatie over het plan kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0598) 37 38 21.

Naar boven