Vastgesteld bestemmingsplan Eibergen, Huenderstraat 21 t/m 35a 2010

Op 5 april 2011 heeft de gemeenteraad van Berkelland besloten om het bestemmingsplan ‘Eibergen, Huenderstraat 21 t/m 35a 2010 ongewijzigdvast te stellen.

De geplande nieuwe woningbouw in dit bestemmingsplan past niet in de bestaande bouwvlakken. De gemeente is van plan om dit toch mogelijk te maken door een herziening van het geldende bestemmingsplan. Hiervoor heeft de gemeente een bestemmingsplan ‘Eibergen, Huenderstraat 21 t/m 35a 2010’ gemaakt.

Voor dit bestemmingsplan is geen exploitatieplan vastgesteld.

Ter inzage

Vanaf 27 april 2011 tot en met 7 juni 2011 ligt het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan met de bijlagen ter inzage in de Gemeentewinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Een belanghebbende kan vanaf 27 april 2011tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Beroep

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij de gemeenteraad tijdig zienswijzen inbrachten tegen het ontwerpbestemmingsplan en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest.

Het bestemmingsplan treedt in werking op 8 juni 2011tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een belanghebbende kan zo’n verzoek pas indienen na het indienen van een beroepschrift.

Digitale inzage

Deze publicatie, het vastgestelde bestemmingsplan en de bijlagen zijn ook te lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Actueel’ en ‘Ruimtelijke plannen’).

Naar boven