Voornemen vaststelling bestemmingsplan ‘herontwikkeling locatie De Moennik’ in Helden art. 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn met toepassing van art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening de Raad voor te stellen het bestemmingsplan ‘herontwikkeling locatie De Moennik’ vast te stellen.

Het bestemmingsplan voorziet in het realiseren van 12 jongerenwoningen en 6 appartementen op locatie De Moennik (Ruijsstraat 88–90 in Helden). De appartementen worden gerealiseerd in het bestaande schoolgebouw. De bestaande onderwijzerswoning – die als woning in gebruik blijft – ligt tevens in het plangebied.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen in het gemeentehuis, met ingang van donderdag 28 april 2011 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage tijdens kantooruren van 9.00 tot 12.00 uur en ’s middags na (telefonische) afspraak.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken is tevens in digitale vorm te raadplegen via www.peelenmaas.nl → ‘Ruimtelijke ordening’ → ‘bestemmingsplannen’.

Daarnaast zijn de bronbestanden beschikbaar via: www.ruimtelijkeplannen.nl/index, zoek op Peel en Maas en klik op ‘STRI2008’. Het IDN-nummer van het ontwerp bestemmingsplan is: NL.IMRO.1894.BPL0011.

Gedurende deze genoemde termijn kan eenieder een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Peel en Maas, Postbus 7088, 5980 AB Panningen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend ambtenaar, mevrouw F. Limpens, bereikbaar op 077-3279650.

Naar boven