Vaststelling Structuurvisie Amsterdam 2040 met bijbehorende PlanMER

Burgemeester en Wethouders van Amsterdam maken het volgende bekend:

De Structuurvisie Amsterdam 2040 met het daarop betrekking hebbende milieu-effectrapport PlanMER Structuurvisie Amsterdam 2040 is in de vergadering van 16 februari 2011 vastgesteld door de gemeenteraad van Amsterdam.

Het plangebied waarop de Structuurvisie betrekking heeft betreft de gehele gemeente Amsterdam. De visie heeft betrekking op Amsterdam in een regionale context.

De structuurvisie is een strategisch beleidsdocument voor de ruimtelijke ontwikkeling van de stad. De structuurvisie bevat een ruimtelijke visie op de toekomst en vormt tevens een toetsingskader voor beleid en een uitvoeringsstrategie voor de periode 2010–2020, met een doorkijk naar 2040. In het PlanMER zijn de mogelijke milieueffecten van de beleidskeuzes in de structuurvisie in beeld gebracht.

De Structuurvisie Amsterdam 2040 met het daarop betrekking hebbende milieueffectrapport PlanMER Structuurvisie Amsterdam 2040 ligt met ingang van 28 april2011 voor eenieder ter inzage op het volgende adres:

  • het Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl.

De Structuurvisie en het PlanMER zijn ook digitaal raadpleegbaar via www.dro.amsterdam.nl/structuurvisie en via www.amsterdam.nl/ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen de structuurvisie en het milieueffectrapport staat geen bezwaar of beroep open.

Meer informatie is te vinden op: www.dro.amsterdam.nl/structuurvisie.

Amsterdam, 27 april 2011

Burgemeester en wethouders,

E.E. van der Laan,

burgemeester.

H. de Jong,

secretaris.

Naar boven