Vastgesteld bestemmingsplan Locatie Kwekerij Slot Zuidoostbeemster

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de raad in de vergadering van 26 april 2011 het bestemmingsplan Locatie Kwekerij Slot Zuidoostbeemster heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de gronden naast en ten westen de kas aan het Zuiderpad en biedt een kader voor de bouw van 12 woningen, een groentewinkel en een bloemenkwekerij. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar via de website van de gemeente (www.beemster.net).

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van 2 mei 2011 tot en met 13 juni 2011 van 09.00 uur tot 12.00 uur ter inzage bij de sector Grondgebied van de gemeente Beemster, Rijn Middelburgstraat 1 te Middenbeemster. Gedurende deze termijn bestaat de mogelijkheid van beroep bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag) voor een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend op het ontwerpplan, dan wel een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze in te dienen.

Naar boven